Weer even terug in het land
Door: Robert
03 September 2007 | Nederland, Rotterdam
Zo inmiddels de zomerperiode in Qatar weer overleefd en 3 weken terug in NL!! Het is weer lekker warm nu in Doha dus ik kan weer even genieten van 18 graden (voor een paar dagen dan). Het project loopt de laatste maand voorspoedig, de golfbrekers gaan snel
vooruit. Mijn stenenaanvoer is ook weer op de rit na een dip in juni vanwege orkaan Gonu in Oman. Vakantie in Canada was geweldig, daar heb ik een paar foto's van bij geplakt. Hoogtepunten waren toch wel downhill-mountainbiken in Whistler, whale watching in Vancouver en raften. Tot binnenkort!
11 September 2007 - 11:59
Saskia:
ha broer, groeten uit Cambodja! Morgen gaan we ook weer wat zand zien in Thailand, maar iets minder desert, en iets meer zee en palmbomen. -
27 Oktober 2007 - 20:30
Michele:
Hee Robert,
Als je de volgende keer in NL bent, laat me even weten?! Ben benieuwd naar je reisverhalen van Canada en uiteraard de rest! Ik ben bezig met klussen, trouwens.
groetjes!