Januari effect - Reisverslag uit Doha, Qatar van robvuur - WaarBenJij.nu Januari effect - Reisverslag uit Doha, Qatar van robvuur - WaarBenJij.nu

Januari effect

Blijf op de hoogte en volg

13 Januari 2007 | Qatar, Doha

De eerste week in Qatar is weer omgevlogen! Meteen aan de slag met stenenprodukties van de groeves in Qatar en de Emiraten. Dinsdag naar Dubai gevlogen en een bezoek gebracht aan Fujeira. Voor de Google Earth liefhebbers vind de Banana jetty in Fujeira op 25.06'.37''N56.21'.52''E en de berg op 25.07'.36''N56.18'.36''E zal over een paar jaar volledig verdwenen zijn. Hier worden stenen gewonnen en opgeladen op grote bakken. Vervolgens worden deze bakken naar Qatar gesleept. Woensdag Musandam Quarry bezocht in Oman en Tom Quarry in Ras Al Khaima. Woensdagavond weer teruggevlogen naar Doha. Donderdagavond vierde Malcolm zijn 60ste verjaardag met een "fancy party", dit bleek een soort verkleedpartij met veel drank en shoarma wraps, mooi feestje (er zijn niet veel mensen die zo hun 60ste vieren!), daarna de Pearl Lounge nog bezocht. Ik ben dus weer helemaal ingeburgerd :-)

• 14 Januari 2007 - 16:35

Lourens:

Klinkt goed die party. Trouwens, wel aardige duinen om door te fietsen?

• 21 Januari 2007 - 11:23

Sas:

Heb je voor Google Eartch ook coordinaten van je huis en je werkplek? Dan kunnen we die ook ff bekijken.

• 16 Februari 2007 - 15:23

De Zure Geo's:

Blij om te zien dat je handen in ieder geval uit de zakken zijn. Nu nog serieus gaan werken en het begint ergens op te lijken.