MokerSail
14 Mei 2006 | Griekenland, Athene
Dit is een enigzins verlaat bericht van het zeilen met de jaarclub in Griekenland. Van 28 april t/m 7 mei ben ik heerlijk op vakantie geweest in Griekenland, samen 11 clubgenoten en 2 42-voet zeiljachten. Even weg van de hitte en het stof in Qatar. Het was eerlijk gezegd nog vrij fris (het zeewater en de wind) maar goed zeilweer. Na de eerste avond flink doorgetrokken te hebben in Athene zij we de dag erna aangemonsterd op de boten. De tocht voerde ons langs verschillende eilanden en plaatsen zoals Aegina, Hidra, Poros en Epidavros; overdag zeilen, 's avond uit eten in gezellige restaurantjes. Laatste dag nog in Athene doorgebracht om wat uit te rusten (hehe eindelijk weer een normaal bed en een badkamer) en niet te vergeten de Acropolis te bezoeken. Volgend bericht komt uit Melbourne!
14 Mei 2006 - 14:47
Sas En Pa:
Ha Robbie, vorige week hebben we ook hier ff de zeilen weer uitgetest bij een lekker windje, nu ook de baai op in Melbourne voor een tochtje?