Het wordt steeds warmer hier! - Reisverslag uit Doha, Qatar van robvuur - WaarBenJij.nu Het wordt steeds warmer hier! - Reisverslag uit Doha, Qatar van robvuur - WaarBenJij.nu

Het wordt steeds warmer hier!

Blijf op de hoogte en volg

17 April 2006 | Qatar, Doha

Vorige week vrij druk gehad met zogenaamde "source approvals", goedkeuring van de gebaggerde en steengroeve-materialen. Er is toestemming van de klant nodig om de grond en gesteenten te gebruiken in het werk, zij willen uiteraard een goede kwaliteit grond hebben voor hun nieuwe haven. De beachparty op donderdagavond was daarom erg welkom! Er worden hier steeds vaker van dit soort feesten georganiseerd (het is nog niet zolang toegestaan) en je merkt dat de cultuur aan het omslaan is en toch iets westerser wordt. Dit heeft zeker te maken met feit dat hier de Asian Games (soort Olympische Spelen voor Azie) worden gehouden eind 2006. De hele stad wordt opgeknapt en er wordt veel georganiseerd op cultureel en sportief gebied (vorige week was ook de Motor GP hier). Bedankt voor de fotoruimte pa, ik heb maar meteen wat leuke woestijnfoto's bijgevoegd. Dat blijft toch het enige wat je hebt buiten Doha, hoewel er niets is heeft het toch z'n schoonheid en je kunt eens lekker zwemmen. De temperatuur loopt steeds verder op (nu overdag 34-35 graden) maar de luchtvochtigheid is laag ~20%, dus het is goed te doen. Zomers gaat het richting 50 graden met 99%! Nu dus nog maar genieten :-)

• 17 April 2006 - 20:06

Hanny:

Zo Robert, dat lijkt er meer op, nu hebben we tenminste wat te lezen. Ik kan me voorstellen dat je de woestijn mooi vind hoor! Het ziet er indrukwekkend uit. Succes weer verder.

• 22 April 2006 - 09:53

Rgier:

Lekkere zandbak, ziet er wel indrukwekkend uit. Nog een weekje kerel en dan zitten we in Athene..ben benieuwd naar je verhalen! Tot vrijdag, gr Scheffers