Arabia
25 Juni 2006 | Qatar, Doha
Al weer 2 weken aan het werk in Qatar. In het begin is het altijd druk om weer bij te geraken in het project, inmiddels het ik het Qatar-ritme weer te pakken. Wel is het wennen aan de warmte hier. 's Nachts is het zo'n 35 graden, overdag 40-42 graden. Het wordt de komende maanden nog warmer! Dit betekent dat je vooral binnen in de airco vertoeft.
Het project loopt gestaag, qua uitvoering gaat het nog niet hard er zijn 1 hopper en 1 cutter op site. Het contact met de klant is verslechterd de afgelopen maanden, met name over de grondtesten (mijn afdeling) wordt veel gediscussieerd en geruzied. Hopelijk kunnen we hier de komende maand een punt achter zetten. Het grondlaboratorium draait goed maar vergt nog veel aandacht van Mark en mij om die indiers en filipijnen aan het werk te houden :-)
Ik zit nu samen met Sander (de SOK) in een appartement, erg gezellig. We hebben ook satelliet TV dus dat is mooi voor het WK!! De wedstrijden zijn ook goed te volgen in een hotelbar met grote schermen en de Nederlandse ambassade regelde bij de match tegen Argentinie zelfs hapjes en Heineken, erg goed. Ondanks de hitte hebben we ook de regelmatige woestijntrip weer opgepakt (zie foto's), het leukste tijdverdrijf voor de de vrije dag. Afgelopen vrijdag echter eindigde de trip al zeer snel in de zee en het zwembad.
25 Juni 2006 - 18:04
Houd je hoofd koel!
groetjes en veel succes. -
25 Juni 2006 - 21:22
Marco:
Gozer! Wanneer kom je weer terug? Het personeel van Zatkini mist je... haha. Zodra je terug bent moeten we afspreken. Nog veel plezier daar! -
08 Juli 2006 - 10:38
Saskia:
Ha broer, je hebt tenminste airco, als de mussen van het dak vallen werken ze bij Delfland gewoon door.